Regala una cena

Menù Degustazione Di tutto un pò

TENTACOLO DI POLPO, LETICCHIE ROSSE SPEZIATE E LATTICELLO
Tentacle of octopus, spicy red lentils and butter milk

TOTANELLI ALLA PARMIGIANA
Small squid parmesan

MAZZANCOLLE CROCCANTI E FRICANDÒ
Crunchy mazzancolle and fricandò; fricandò is a mix of seasonal vegetables

ALICI, PANE RAFFERMO, POMODORO E BASILICO
Anchovies, stale bread, tomato and basil

INSALATA DI MARE CON CALAMARI POLPO E VERDURE
Seafood salad with squid and octopus

RICCIOLA IN CARPIONE, GINEPRO, MANDORLE E PINOLI
Amberjack marinated in onions, juniper, almonds and pine nuts

TAGLIOLINO AL SUGO DI PESCE E VARRONE
Tagliolino with fish and varrone, varrone is an ancient quality of tomatoes made in our region

CARBONARO ALLA BRACE
Grilled cod

FRITTO CALAMARI, GAMBERI E ALICI
Fried calamari, anchovies and prawns

DULCIS IN FUNDO

EURO 39,00 A PERSONA – Coperto, calice di vino e caffè sono compresi.
Questo menù è selezionabile solo per l’intero tavolo.
Euro 39.00 per person. Cover, glass of wine, and coffee are included. This menu is selectable only for the entire table.